Castelul Talcy, Valea Loarei, Franta

Château de Talcy este o clădire istorică în Talcy , Loir - et - Cher , Franța . Acesta se află pe malul stâng al râului Loire , în Valea Loarei , cunoscut pentru Châteaux a 16 - lea . Acesta a fost comandat în jurul valorii de 1520 de Bernardo Salviati , un condottiero florentin și cardinal , cu conexiuni la familia Medici . Chateau , care este încorporat în satul de -o parte , în cazul bisericii din sat formează o parte din curte , este mai gotic în sentimentul său vernaculară decât ar fi de așteptat într-o structură construită de un patron italian , la o înălțime de Renașterii .
Estate este mai bine cunoscut în literar , mai degrabă decât istoria arhitecturală . Fiica și nepoata lui Salviati , Cassandre și Diane , au fost muze a două poeți francezi de conducere ale timpului , Pierre de Ronsard și Théodore - Agrippa d' Aubigné , respectiv . Ronsard a căzut în dragoste cu varsta de 15 ani Cassandre în 1552 , în timpul șederii sale la Talcy . El a dedicat o parte din cele mai cunoscute sonete în limba franceză . D' Aubigné , un vecin a Salviati , compus de Diane în 1571 colecția de sonete , balade , și Idilele intitulat Le Printemps și la moartea ei cele mai frumoase dintre poeziile sale , Les Tragiques .
Grădină de legume .
Printre clădirile anexe conservate din secolul al 16-lea sunt un presshouse și un porumbar ; există , de asemenea, o grădină de legume tradițională . În castel este " camera de la Medicis " în care se spune Catherine de Medici și fiul ei Charles IX- a planificat masacrul de Ziua Sfântului Bartolomeu în cadrul " conferinței de Talcy " 28 și 29 iunie 1572 .
Sala de mese restaurată.

Salviati păstrat dreptul de proprietate a bunurilor până la 1682 . Din acel moment ea a trecut printr-o succesiune de proprietari , inclusiv Philipp Albert Stapfer . În 1932 a fost vândut la stat , cu condiția ca interioarele din secolul 18 ar fi păstrat intact . Chateau este vizitat de 20.000 de turisti anual.