Castelul Sully-sur-Loire, Valea Loarei, Franta

Construit la sfârșitul secolului al 14-lea de pe malurile Loarei , Château de Sully este poarta de est în Valea Loarei . Chateau este acum listat ca un site Patrimoniului Mondial UNESCO , și este o adevărată fortăreață medievală care a fost clasificat în primul rând ca un monument istoric în 1928 . Acesta menține aspect sale singulare datorită șanțuri sale largi ( încă umplute cu apă ) , o ține masiv și turnuri înalte, cu acoperișuri piper - oală .
Toate măreția și măreția unei alte ere pot fi găsite în apartamentele de Ducele de Sully și a soției sale .
Adăugarea la farmecul de Château de Sully - sur - Loire : Sala de Onoare ( și galeria de portret de familie ) , mormântul lui Sully și soția sa , dormitorul regelui , apartamentele din secolul al 18-lea ( numit apartamentele psihicului care au draperii de perete cu același nume ) .
Clădirea a păstra a fost comandat de către Guy de la Tremoille , Lord de Sully -sur- Loire , și realizat de Raymond du Temple , arhitectul regal responsabil pentru Luvru și Vincennes . Construcția sa încă oferă o estetică rafinată a site-ului .
Château de Sully este rezultatul unui proces de construcție de lungă , care a început de mai multe secole în urmă . Cu toate acestea , originea sa rămâne încă un mister.