Castelul Serrant, Valea Loarei, Franta

Castelul Serre se află în Valea Loarei , la 15 km vest de Angers , în comuna Saint- Georges -sur- Loire , în departamentul de Maine - et - Loire . Acesta este construit pe bazele unei cetăți medievale , fortificate din toate părțile de poduri mobile , doage si turnuri masive proeminente silueta severe pe câmpurile din apropiere.
După secolul al XIV-lea , din aceeași familie trăiește și gestionează castel : generații ale familiei de Brie este reușită , până la o zi , atunci când unul dintre ei este compus dintr- o nouă tendință a venit din Italia . Charles de Brie este total sedus de Renaștere și noile sale idei artistice prin decizia de a reconstrui totul cetate medievala . Din păcate , din cauza problemelor financiare grave a trebuit să înceteze lucrul . Doar turnul de nord , o jumătate din organele centrale și aripi devreme locuințele invecinate sunt ridicate de la baza .
Un secol mai târziu , în 1636 Guillaume de Bautru , consilier de stat marcarea curțile regilor Louis XIII și Louis al XIV-lea prin comportamentul său libertin , care le cumpără și să continue activitatea după planul original : organele centrale sunt finalizate , turnul de sud și cele două aripi sunt create . Ultima constructie care a fost făcut Bautru capela Jules Hardouin Mansart 's folosind memoria șeful armatei franceze , marchizul Vaubrun , soțul de Marguerite de Bautru .
În 1749 , ultimul descendent al Guillaume de Bautru este văduvă și fără copii . Se va vinde castelul de François Jacques Walsh , fiul Privateer căpitanul Philip Walsh , care rearanjează : a crea un parc în stil englezesc , două pavilioane și clădire monumentală , care poartă emblema lor este găsit ( o lebădă străpuns de o săgeată ) .
În 1830 Valentine Walsh Serra se casatoreste cu Charles Bretagne Marie Joseph , Duce de Trémoille , în cadrul familiei , care este astăzi serrata castel . Acesta este preocupat cu restaurarea castelului și a încredințat proiectul de Lucien Magne : unele adăugiri datând din această epocă ca : garda de corp decorat cu " vase à feu " capitale care împodobesc ferestrele de la etajul al doilea și un blazonul familiei , care este mai presus de Trémoille intrarea principală .
Astăzi, castelul este o reședință privată aparținând Printul si Printesa de Merode , Tremoille descendenții familiei . În acest fel , ele sunt garanți ai stări bune de la castel.

Castelul Serra prezintă o colectie extraordinara de mobilier , obiecte de arta , tablouri , tapiserii si sculpturi . Casele de 12.000 de volume de neprețuit de bibliotecă .