Castelul Loches, Valea Loarei, Franta

Castelul Loches este situat în satul francez Loches . Castelul , așa cum este adevărat cu atât de multe castele din Europa , domină scena în orașul său de origine , și datorită istoriei sale interesante și arhitectura , este o atracție turistică majoră . Istorie Loches văzut satul fiind un loc regal de ceva timp , și există multe alte castele minunate pentru a fi găsite de-a lungulValea Loarei din jur . Ca atare , această vale din centrul Franței primește mai mult decât cota care îi revine de turiști , în special în timpul sezonului de vară ocupat .
Chateau Loches , ca splendid Loches Castelul este cunoscut în franceză , are o istorie destul de lungă . Lucrările la structura a început în secolul al XI- lea, care este perioada de Norman , și intențiile au fost de a construi o cetate în scopuri militare . Henry al II-lea al Angliei și fiul său , Richard Inima de Leu , au fost responsabili pentru proiectarea Castel Loches , în Franța , și ei , de asemenea, a locuit acolo . În 1205 , cu toate acestea , regele Filip al II-lea al Franței a capturat cetatea . Acest lucru a început o nouă perioadă de construcții care a avut expansiunea ca obiectiv principal . În cele din urmă , așa cum este adevărat cu atât de multe castele , Castelul Loches a fost transformat într-o reședință , și a făcut-o , de asemenea, un stagiu ca o închisoare . Epoca în care a fost o închisoare a fost epoca regelui Ludovic XI , care a preferat locuiesc la castel din apropiere Amboise loc .
O mare parte din Chateau Loches este în ruine , iar acest lucru are o multime de a face cu faptul că aceasta a fost grav avariat în timpul și după Revoluția franceză ( a anilor 1700 ) . Acesta este deținută de satul de Loches , așa cum este adevărat din biserică veche de alături , și ambele sunt deschise pentru public . Un monument istoric francez , Castelul Loches cu siguranță merită o vizită , dacă ar trebui să te afli în zona . Dacă doriți pentru a pune împreună un tur castel personal al zonei , un alt castel în valoare de verificat este Castelul Amboise , care este , de asemenea, situat în Valea Loarei , nu mai vorbim de o serie de alte castele care apelează acasă vale . Aceste castele includ Castelul Chinon și Azay le Rideau Castle .

Castelul Loches este deschis zilnic pe tot parcursul anului , cu excepția a câteva sărbători importante . Orele variază în funcție de sezon , deși, în general vorbind , acesta se deschide la 09:30 și se închide la 17 broșuri informative sunt disponibile într-o varietate de limbi , inclusiv în limba engleză , și în cazul în care vă întrebați , există hoteluri și restaurante în apropiere , asa ca s-ar putea petrece doar noaptea în Loches . Acest sat ar putea fi mici , dar ea este foarte pitoresc și are o grămadă de atracții istorice interesante.