Castelul Chillon, Valea Loarei, Franta

Fără îndoială cel mai frumos castel elvețian , Castelul Chillon ( franceză : Château de Chillon , pronunțat Shee - Yon ) stă pe o insuliță stâncoasă de-a lungul malul Lacului Geneva , în apropiere de granița dintre Elveția și Franța .
Castelul arată ca o fantezie de basm , dar e un loc medieval autentic - și are fundatii din nou în epoca romană . De-a lungul anilor , ea a trecut între mâinile a trei familii de nobili , care au modelat castelul în ceea ce vedeți astăzi .
În jur de 330.000 de turisti viziteaza in fiecare an Chillon , 70 % dintre ei din alte țări decât Elveția , iar castelul este atracție turistică în primul rând în regiunea lacului Geneva . O notă : confuzie , Lacul Geneva este redată Lac Léman în limba franceză , care a uimit mulți turiști de-a lungul anilor .
Castelul Chillon este un castel de formă ovală , care este situat pe un mic afloriment , stâncos , bagi în lacul Geneva . Această mică insulă , stâncoasă este un , mic promontoriu defensivă perfectă , care a fost aproape proiectat pentru a fi un loc defensivă . Din acest motiv , fortificații au fost găsite aici din vremea romanilor .
Micul insulă stâncoasă este destul de mult înconjurat de apă - evident , lacul formează un șanț natural. Ca urmare , accesul la castelul este printr- un pod modern, care traversează adancituri ale lacului . Acest pod modern este rămâne de podul vechi , iar unele dintre lucrările sale pot fi văzute în ziua de azi .
Dispunerea castelului este deosebit de interesant , deoarece are în mod eficient două fețe . Partea care se confruntă pe continent este pregătit pentru apărare - este presărat cu săgeată - găuri , metereze si fortificatii , în curs de pregătire pentru orice inamic se apropie . Prin contrast ,- malul lacului a castelului este îmbrăcat ca un palat binevoitor - natural protejat de inamic , fațada de măturat și grațios nu are nici ziduri de aparare sau caracteristici fortificate .
Interiorul castelului , veți descoperi că clădirile și din - case ale castelului sunt orientate în jurul a patru curți mici . Cel mai mare dintre curțile este " curtea Onoare " , un sit de importanță ceremonial și " grandios " de toate aceste - zone comune .
Ca urmare a scrierile lui Lord Byron ( vezi mai jos ) , temnite venerație-inspirat de Castelul Chillon s-au câștigat un loc în castel - notorietate . Impresionant , ele sunt tăiate în stâncă pe care castelul se află , și le oferă o - umedă și întunecată - gust de viață în închisoare .
Precum și deținerea de prizonieri , cum ar fi François Bonivard ( care a fost fixat la a 5-a coloană deintrare - modul : a se vedea mai jos pentru mai multe la viața lui ) , temnite au fost folosite ca un depozit de arme în timpul timpurile moderne timpurii . De mare tavane boltite față de intrarea temnite demonstrează , de asemenea, grandoarea gotic a castelului , și sunt , în prezent , atmosferic aprins pentru a demonstra măreția clocitoare de aceste camere vechi se răcească .
O parte din groapă este, de fapt , la nivelul apei , mai degrabă decât sub ea . Acest lucru înseamnă că există un acces ușă care duce de la temnite pe malul lacului Geneva . Acest mic ieșire de urgență a intrat în folositoare în 1536 - când Bernese capturat castelul , familiei de Savoia au fugit prin acest dungeon -door de siguranță !
Deși știm că mica insulita Chillon a fost fortificat din vremea romanilor , nu prea știu când primele bazele " castel ", au fost stabilite . Prima înregistrare de acolo fiind un fel de reședință recunoscut provine de la aproximativ 1150 , deci știm că elemente ale castelului sunt de aproximativ 850 de ani . De-a lungul acestor ani , castelul a fost modelată de trei proprietari nobile - în primul rând familiei de Savoia , apoi Berna , și în cele din urmă cantonul Vaud .

Castelul a fost deținut de familia Savoy de la aproximativ 1150 , iar primele structuri au fost construite de către Thomas I de Savoia . În jurul valorii de 1235 , Petru al II-lea de Savoia a comandat multe dintre elementele cele mai notabile ale castelului , inclusiv cele trei turnuri țepos de-a lungul fațadei pe malul lacului. Într-adevăr , Peter de Savoia a fost responsabil pentru o mare parte a castelului medieval care le vedem astazi .