Castelul Cheverny, Valea Loarei, Franta

Château de Cheverny este o proprietate impunătoare și a fost în aceeași familie de mai mult de șase secole . Cheverny a fost întotdeauna trăit în fiecare generație și a făcut un efort de a menține și de a se infrumuseta cu pasiune .
Din anul 1922 Cheverny este deschis pentru public . Astfel, vizitatorul poate aprecia splendoarea și plăcerea de viață într-un castel . Proprietarii Va invitam sa descoperiti acest patrimoniu fantastică și vii : de la parcul botanic în interiorul magnific al castelului , de la canise la expunerea Tintin și din grădinile în pădure .
Mobilierul si decoratiunile interioare sunt remarcabil de bine conservat .
Apartamentele private de la primul etaj transmite modul francez de viață : camera de naștere , grădiniță, sala de mese.
Dar multe alte comori pot fi găsite în Cheverny ca , de exemplu, un goblen din secolul al 17-lea se arată în sala de arme sau piept Ludovic al XIV-lea de sertare în stil Boulle .
Chateau , care pare să fie setat pe un ocean de gazon , este înconjurat de un parc în stil englezesc format din redwoods magnifice gigant , cedru si tei , care au fost plantate între 1820 și 1860 de către Paul de Vibraye .
Vizavi de sala de trofeu veți găsi grădină de bucătărie , creat de Marchiza de Vibraye . Prin utilizarea diferitelor materiale oferă un amestec colorat de flori și legume .
Fiecare sezon afișează propriile culori , propriile sale produse și propriul parfum .
Această grădină plăcere ornamental se întinde pe o suprafață dată ocupat de o grădină francez oficial.
Situat între castel și Orangeria vă oferă o vedere splendidă asupra parcului .
Mai mult de o sută de câini de vânătoare trăiesc în Cheverny . Le puteți vizita pe tot parcursul zilei . Între 1 aprilie și 15 septembrie, câinii sunt hrăniți în fiecare zi de la 17 (în rezervă)

De la 16 septembrie până la 31 martie hrănirea câinilor are loc la 15 (sub rezerva), dar numai in zilele de luni , miercuri , joi și vineri , cu excepția sărbătorilor legale.