Castelul Chambord, Valea Loarei, Franta

Departe de stresul vietii de zi cu zi , Château de Chambord standuri complet înconjurat de natură . Acesta este situat între râul regal neîmblânzită și pădurile sălbatice , care este acasa, la multe mistreț și cerb . Doar două ore la sud de Paris , Chambord se deschide până la Valea Loarei acum pe lista de site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO pentru ei " peisajului cultural viu". O etapă esențială în călătoria dumneavoastră , Chambord este cel mai mare și cel mai prestigios dintre Châteaux Renașterii franceze . Să acest colos de piatră maiestuos vă dau un sentiment de stilul de viață de François I.
Chambord a fost născut din visul regelui François I care a adus înapoi de la luptele sale în Italia numeroși artiști , cum ar fi Leonardo da Vinci . Regele sa bucurat de pensionare la Château de Chambord , în scopul de a se deda la sportul lui preferat de vânătoare , care a fost rezervat la acel moment pentru nobilime .
Château de Chambord oferă o gamă largă de vizite pentru a descoperi imobiliare ca ambele vizite cu ghid și tururi cu ghid ( pentru recreere sau de învățământ ) . Retrăi perioada maiestuos de François I și Ludovic al XIV-lea , și să fie ghidat de " CassandreSalamander " sau " Brother Toma , " care vă va oferi cu enigmă și mister , care încântă atât tineri și bătrâni .
Încă de la încoronarea lui Ludovic al XII-lea în 1498 , moșiile de Chambord au adus bucurie și noblețe a rezidenților săi . Descoperiți Chambord prin istoria sa , construcție , montaj și achiziție ; Château de Chambord a fost un obiect de mult dorinta si lacomie .

Fie pe jos sau cu bicicleta , beneficiaza de calm naturii la Chambord : 1 000 de hectare de pădure deschise pentru public în cazul în care animalele trăiesc într-o stare naturală în jurul întregii proprietatea . Aici , veți găsi puncte de vizualizare special echipate pentru tine să le respecte.