Castelul Brissac, Valea Loarei, Franta

Văzut din peluze vasta ale parcului în stil romantic , fațadele de Château de Brissac sunt o priveliște uimitoare . Turnuri uriașe și baze fortificate , vestigii din perioada feudală , încadrați -o clădire clasică , pentru a forma o fațadă monumentală asimetric dar elegant, care se confruntă cu răsăritul soarelui . Brissac spune povestea unei familii care nu a plecat niciodata teren său natal de Anjou . Inca de pe vremea lui René de Cosse , prima stăpânul castelului în 16C devreme , mai mult de 20 de generații au succedat , luând mândrie în protejarea și înfrumusețarea castelului , adăugând la colecțiile sale și menținerea decorul său . Castelul este acum resedinta al 13-lea Duce de Brissac .
Acest parc , care a inspirat din perioada romantică , ofera vizitatorilor numeroase plimbări de la care se pot admira castelul . Plimbarile poetic numit ( bulevardul mausoleu , cascada Jeanne lui Say , casa grădinarului , veche de cinci la sută ani etc vie ) evoca memoria de bărbați și femei care au iubit acest loc de-a lungul secolelor .
Ce o priveliște uimitoare intampina vizitatorul care împinge deschide ușa și intră în teatru la Brissac ! Rezultatul visele ambițioase de Jeanne Say - Marchiza de Brissac - acest teatru dedicat opera a găzduit un festival de operă 1890-1916 , când artiști și membri ai societății înalt de la Paris ", au fost distrați de proprietarul castelului , se soprană talentat .
Viile castelului , adevărat la tradițiile vinicole din regiune Angevin , produc o lumină de vin rosé d' Anjou , care este plin de savoare . Vinul poate fi gustat în pivnițele de vinuri pavate și permite vizitatorilor la castel pentru a lua acasă un suvenir de sărbătoare a șederii lor în Valea Loarei .

Un sat fermecător care se cuibareste în regiunea de deal dominat de biserica Saint Vincent ( dedicat patronul spiritual al producătorilor de vin ) , Brissac oferă o atmosferă liniștită , cu străzile sale înguste vechi , grădini de legume și case de tuf - piatră . Pitoresc coborârea de lichidare de-a lungul străzii principale conduce la intrarea în castel , care leagă istoria satului , cu care de castel într-un mod natural , aproape de protecție.