Castelul Bastie d'Urfe, Valea Loarei, Franta

La Bastie d' Urfé este un castel de Forez ( Saint Etienne le Molard Loire ) , deschis pentru vizitatori. Acesta este locul de divertisment în cadrul nopților de vară Construit d' Urfé și Noaptea Muzeelor ​​național . El a fost anterior locuita de Honore d' Urfé , autor de L' Astree . Un hambar monahal situat pe malul Lignon de calugarii de la Priory Champdieu este cauza zona Construit în secolul al XI-lea ) . Ea apoi a devenit o casă fortificată cu un pod mobil și șanț . Familia Urfé , a coborât de la cetatea lui munte de Corneș d' Urfé la Champoly , aproape de Saint - Just - in - Bridge, sa mutat la construit în secolul al XIII-lea ) .
Ridicat in secolul al XV-lea , conacul familiei de La Bastie , o clădire în stil medieval inițial a fost ulterior transformat de Claude d' Urfé (1501-1558) , ambasadorul Francis în Roma pentru Consiliul de la Trent , apoi guvernator al Dauphin . Acesta a fost inspirat de vizitele sale în Italia și realizările din 1535 pentru a aranja regal casa lui într-o bijuterie a Renașterii italiene și franceze ( nou artă din secolul al XVI-lea ) și a devenit vârful de lance al Drill . Claude d' Urfé a vrut să-și exprime , prin arhitectura si decoratiuni încorporate , idei diferite : dragostea lui pentru soția sa , pasiunea pentru arte și pentru cunoștințele sale și gândirea filosofică . El a ordonat să mari artiști pentru a infrumuseta .

Situat lângă Lignon de gaurit , aceasta este Honore d' Urfé , grand- fiul lui Claude , a petrecut o parte a tinereții sale în acest castel și a scris L' Astree , primul roman River a literaturii franceze . Mai mult decât atât , vom găsi locații reale din jurul castelului în această carte : Honore d' Urfé plasat construit și în jurul centrului de romanul său . Pot fi găsite de la ferestrele casei unui cadru sugerată de scriitor : dumbravă , malurile Lignon , Monts du Soir și gaurit . În parc , Fântâna Adevărului de resturi dragoste , similare la Adamas au ascuțit de Celadon.