Castelul Angers, Valea Loarei, Franta

Pe locul unde este acum castelul Angers a fost construit initial un castru roman din cauza poziției strategice lângă râul Maine.
O mare parte a castelului actual a fost construit în secolul al 13-lea , între 1230 și 1240 , de către Sfântul Luois după bunicul lui Filip al II-lea au capturat regiunea din limba engleză . Pentru următoarele secole a rămas un castel de important ca bază pentru Kings angevini.
Castelul este extrem de robust , cu câteva sute de metri de ziduri de aparare consolidate în continuare de un total de 17 turnuri . Intrarea a fost este , prin una dintre cele două poduri mobile peste un șanț. Acesta este unul din foarte puține castele defensive , care nu a fost luat cu succes cu succes de asediu.
Acesta a fost în secolele 14 și 15 , care Angers castel a fost cel mai important , și în această perioadă impresionant tapiserie Apocalipsa a fost , de asemenea, comandat - important și substanțial activitatea descrie povestea apocalipsei pe o serie de șase tapiserii , ajungând la peste 100 de metri în lungime.
Cladirea in sine a fost din nou modificat în continuare și capela a adăugat în acest moment pentru a găzdui un fragment din crucea răstignirii.
In timpul secolului al 16-lea castelul a fost acasă la Caterina de Medici . Mai târziu în același secol fiul ei , Henry III , eliminat o mare parte din capacitățile defensive ale castelului cu piatra folosite pentru a dezvolta orașul înconjurător.
Importanța castelului diminuat , și a fost folosit ca o garnizoană și centru de instruire militară . Curios Ducele de Wellington , mai târziu pentru a învinge Napoleon în Bătălia de la Waterloo , a primit formarea sa aici, în Angers , Franța.
Castelul a fost grav avariat în timpul al doilea război mondial , când un stoc de arme în interiorul castelului a explodat.
Interiorul de zidurile castelului este mult mai puțin impunător decât era de așteptat din exterior . În perimetrul castelului sunt doua curti centrale , dintre care unul conține capela , și atractiv plantat , și palatele Ducilor de Anjou.
În prezent, castelul este la fel de bine cunoscut pentru colectia sa foarte importantă și de neprețuit de tapiserii medievale , a avut loc în Governors Lodge , inclusiv, desigur, original Apocalypse Tapestry .
Șanțul din jurul Chateau Angers nu mai conține apă , dar a fost plantat cu grădini atractive în stil francez.