Şapte motive excelente pentru vacanţă în Antalya Turcia

Provincia Antalya este situat la Marea Mediterană, în sud-vestul Turciei. Întinderi sale lungi de plaje frumoase cu nisip fin, ape albastre şi calde de soare exuberant îl fac unul dintre cele mai populare locuri de vacanta de pe coasta mediteraneană.
Antalya este cunoscut sub numele de Riviera turcească, şi linia de coastă sa este dramatică şi pitoresc. Oraşe antice, sate pitoreşti, stânci uimitoare şi golfuri izolate sunt doar o parte din ceea ce face Antalyas litoral atât de ademenitor.
Antalya este înconjurat de Munţii Taurus, iar peisajul este spectaculos. Ruinele romane din apropiere, minuni naturale, o varietate de oportunităţi sportive şi atracţii culturale sunt doar o parte din ceea ce face Antalya o destinatie de vacanta ideala.
Sunt următoarele şapte motive mari la vacanţă în Antalya, inclusiv o varietate de activităţi şi atracţii pe care nu va dori să dor
Plaje mediteraneene.
Plajele din Antalya sunt deosebit de frumoase, şi Marea Mediterană turcoaz de la Antalya este cald, clară şi senină. În timp ce înot, plajă sau bucuraţi-vă de sporturi preferate de apă, veţi vedea Muntii Taurus incredibile şi păduri întinse de pin în fundal.
Antalyas principal plaja Konyaalti este locul perfect pentru relaxare şi distracţie în soare, şi există o varietate de alte plaje de sus şi în jos pe coasta pentru a vizita, de asemenea. Închirieri de echipamente, servicii şi lecţii pentru toate tipurile de sporturi de apă sunt disponibile de la operatorii locali de-a lungul plajei.
Sporting oportunităţi.
Puteţi încerca practic orice tip de apă sau sol, pe bază de sport în Antalya doriţi, de la schi de apă la bungee jumping. Vapoare, navigatie, pescuit şi chiar excursii montane de catarare sunt disponibile şi uşor de aranjat. Mai multe evenimente sportive importante au avut loc la Antalya pe tot parcursul anului, inclusiv triathlons, canoe şi concursuri de volei.
Situri arheologice.
Există multe site-uri fascinante arheologice de a vizita în şi în jurul Antalya. Excursii de o zi pentru a vizita ruinele romane de la Perge, Aspendos incredibil amfiteatru şi rămâne de Termessos oferă oportunităţi incredibile pentru a vedea site-urile arheologice unice.
În plus, cartierul vechi Kaleici din Antalya este închisă în interiorul zidurilor antice romane. Cei interesati in arheologie, nu va dori să dor de Muzeul de Arheologie Antalya, cu cele 13 sali de expozitie impresionante şi galerie în aer liber.
Bucătărie.
Vizitatorii au o varietate de opţiuni pentru a vă bucura de bucătăria locală în Antalya, de la casele de cafea si-Street laterale cafenele la restaurante fine. Există multe oportunităţi pentru încercarea de mâncare tradiţională turcească, inclusiv kebab, umplute frunze de viţă de vie şi feluri de mâncare de orez. Tu nu va dori să dor de prelevare de probe raki, băutura pe bază de anason naţională a Turciei.
Cultură.
Deşi Antalya dispune de mai multe statiuni turistice de lux şi hoteluri, ea îşi păstrează cultura sa unică şi diversă şi de apel tradiţionale. Puteţi experimenta viaţa autentică turc si de a invata despre obiceiurile şi tradiţiile de pe o simplă plimbare sau excursie la cumpărături în Antalya.
Shopping.
Există o varietate de centre comerciale şi de oportunităţi în Antalya. Magazine magazine, bazaruri şi pieţe, buticuri, artizanat şi suveniruri sunt deschise târziu şi oferă o gamă largă de produse. Unele dintre elementele cele mai populare pentru a căuta includ bijuterii de aur şi de argint, margele si bunuri din piele. Tocmeală asupra preţurilor este de aşteptat în Antalya, şi preţurile sunt umflate pentru a permite troc sportiv.
Viata de noapte.
Antalya ofera vizitatorilor o viata de noapte variat şi exuberant. Fie că sunteţi interesat într-o seară romantică şi cină pentru două sau doriţi să petrecere în primele ore, veţi găsi o mulţime de oportunităţi în Antalya. Viaţa de noapte în Antalya în jurul valorii de centre de restaurante şi baruri, dintre care multe sunt situate în hoteluri. Muzică live şi floorshows oferind dansatoare din buric sunt disponibile la mai multe hoteluri.
Antalya este un loc care oferă diversă de vacanţă de amatorii o mare varietate de opţiuni atunci când vine vorba de experienţe şi de divertisment. Indiferent de modul în care alege să-şi petreacă timpul în Antalya, esti sigur de a fi impresionat cu frumusetea sa, cultură şi istorie. Dacă vă deplasaţi la Antalya singur, într-o vacanţă romantică sau de a aduce familia pentru o vacanta distractiv, va veti bucura de o experienţă cu adevărat unică şi de neuitat.