Ghid de calatorie pentru Antalya

Antalya este situat în sud-vestul Anatoliei, până la coasta mediteraneană a Turciei.Antalya sau vechi Anatolia este printre cele mai spectaculoase locuri de vacanţă la Marea Mediterană, în Turcia. Antalya este una din locatiile turistice primare din Turcia. Acesta are golfuri de-a lungul regiunii şi este în mijlocul de dealuri şi este acum o destinaţie în creştere. Antalya are o vreme de stat mediteranean, cu lunile de vară fierbinţi şi ierni oarecum calde si ploioase. Acesta este pe Riviera Turcoaz cu ape cristaline şi litorale mediteraneană minunată, la faţa locului este mare pentru scafandri, inotatori si yachting. Acest oraş atrage aproximativ jumatate din calatorii care sosesc în Turcia, în fiecare an. Antalya plus, este foarte cunoscut pentru Festivalul de Film de la Orange de Aur, în general, a avut loc în septembrie şi octombrie.
Muzeul Antalya, înfiinţat în 1919, stochează una dintre colecţiile primare arheologice din ţară. Premiat Antalya Muzeul are de a avea toate elementele primare de la site-uri antice din zona Anatoliei. Este printre muzeele importante ale Turciei şi iluminează istoria bogata a regiunii mediteraneene.
Antalya dispune de un terminal de aeroport, care vă poate conecta la oraşe importante.Aeroportul Antalya este situat la zece kilometri de centrul oraşului, şi este servit în principal de zboruri charter. Antalya Interntaional Aeroportul este intrarea principală a oraşului şi plasat la o distanţă scurtă de centrul oraşului. Toate terminalele cu servicii moderne au mai recentă tehnologie. Aeroportul serveşte nenumărate locaţii europene, precum şi legăturile obişnuite cu Ankara şi Istanbul.
Lara Beach este o plaja mare de nisip de pe la est de Antalya umplut de o multime de hoteluri de 5 stele statiune de lux. Lara Beach este printre cele mai lungi ţărmurile din Turcia, cu valurile sale blande si nisip întuneric. Lara Beach este una dintre cele mai atractive plaje găsite de-a lungul coastei Mediterianian de Turcia. Aeroportul Antalya Terminalul este găsit cca. 7 kilometri de Lara Beach Hotel.
Aspendos are printre cele mai bune Teatre conservate romane din Turcia. Teatrul este încă folosit în prezent pentru spectacole. Aspendos Turcia, fostul oraş istoric din Pamfilia, este de remarcat pentru ruinele sale impresionante romane, precum şi faimosul teatru Aspendos. Aspendos teatru este cunoscut pentru cel mai bun, conservate Teatrul Roman, în Turcia, împreună cu zece mii de locuri şi încă mai păstrează capacitatea sa originală. Perge, stabilit în jurul anului 1000 î.Hr. este situat la aproximativ 9 km est de Antalya. Perge antică a fost printre cele mai frumoase orase si cele mai bogate din Pamfilia istoric. Perge este cel mai bun exemplu de un oraş întreg roman, în câmpie Pamphylian. Ruinele Perge sunt situate în apropiere de satul de Aksu, şi în jur de douăzeci de km de Antalya.