Cat platesti pentru cazare in Barcelona

Cazarea in Barcelona este pentru toate gusturile si buzunarele. Orasul isi primeste turistii in hoteluri sofisticate, amenajate de designeri renumiti, in hoteluri cochete de tip boutique hotel , dar si in apartamente sau campinguri.

Cazare in Barcelona dupa locatie

Daca vrei sa stai intr-o anumita zona a orasului, opteaza pentru oferta de hoteluri in functie de locatie. Gasesti, de exemplu, hoteluri centrale, pentru a fi aproape de obiectivele turistice, hoteluri langa malul marii sau cele aflate langa aeroport. Hotelurile de langa mare, de exemplu, sunt de la 3 la 5 stele. Pe site-urile de turism dedicate orasului gasesti informatii detaliate despre fiecare cartier, cu argumente pro si contra in ceea ce priveste cazarea aici.
Cazare in Barcelona in functie de buget
Cei care isi doresc terase imense, cu panorama de 360 grade asupra orasului gasesc asa ceva in hotelurile de lux din Barcelona. O camera la un hotel de lux poate costa peste 200 euro pe noapte. Cele mai mici preturi la hotelurile de 4 stele incep de la 45 euro pe noapte.
La polul opus sunt hostelurile, potrivite pentru turistii cu un buget mic, pentru grupuri de tineri sau pentru cei care calatoresc cu rucsacul in spinare.
O alta varianta ieftina o reprezinta cazarea bed&breakfast . O camera bed&breakfast costa in jur de 50 lei pe noapte.