Piata de Craciun in Budapesta

Atunci când gândesc de cumparaturile de Craciun, cei mai mulţi oameni au pielea de gaina sau o durere puternica în stomac şi se gandesc la o imagine cu un mall supraaglomerată.
Poate fi diferit? Da, desigur! Piata Mesterilor de Crăciun din Budapesta este ceva diferit. În fiecare an, este organizat pe una dintre cele mai frumoase pieţe a oraşului, la Vorosmarty pătrat. Pentru acest prilej, este decorat si elegant imbracata inornamente. Pavilioanele sunt înfiinţate la începutul lunii noiembrie, iar evenimentul este gata să înceapă.Vânzătorii sunt meşteri certificate ofera produse unice. Putem alege dintr-bijuterii din perle, sticlă, oase sau putem opta pentru produsele din piele unice,tradiţionale, ustensile de gătit limba maghiară sau materiale textile. Nu trebuie să fieratate şi lumânări diferite lumini şi pălării tradiţionale sau chiar extravagante de iarna, eşarfe sau accesorii. Putem găsi hand-made pentru decorarea bradului de Craciun saujucarii sculptate din lemn pentru copii, precum şi lista poate fi continuat pentru mult timp ...In timp ce cautam cadouri pentru cei dragi, se poate întâmpla ca mai mult teren şi maiprezenţi noi înşine în sac.
În cazul în care cineva devine foame sau de frig într-o zi de iarnă, ​​există o mulţime de lucruri pentru a încerca. Putem miros bufete de la distanţă, mirosuri multe gustoase sunt în aer. Printre specialităţi maghiare putem gusta mâncăruri tradiţionale de Crăciun şi nu uitavin fiert sau pumn. Atmosfera bună este asigurată nu numai de către băuturile de iarnă, ​​cide către organizatori, de asemenea. Există programe în fiecare zi, evocând tradiţiilepopulare de Crăciun sau putem asculta un concert de Crăciun. În timpul Adventului ferestrele Cafe Gerbeaud celebre se transformă într-un calendar Advent imens. In fiecare zi se deschide o fereastra cu o nouă surpriză.
Există, desigur, mulţi vizitatori, dar atmosfera este cu totul diferit. Într-un fel oamenii suntmai răbdători, mai atenţi cu ceilalţi. Vrei să-l experienţă în acest an?