Weekend in Amsterdam

Amsterdam, capitala vibranta de Ţărilor de Jos, este locul perfect pentru o pauză de weekend. Iată câteva idei pe care le puteti face in cele 48 de ore ale unui weekend.

Amsterdam este relativ compactă şi uşor de navigat. Începeţi ziua de călătorie stil olandez - se amestece cu masele prin angajarea biciclete pentru week-end.Ţările de Jos sunt faimoasa plate, astfel încât să nu au nici o dealuri să vă faceţi griji. Yellowbike Închirieri (Nieuwezijds Kolk 29) este situat la doar trei minute de mers de la staţia de tren Centrală din Amsterdam şi vă va oferi cu o bicicletă şi două încuietori pentru 48 de ore pentru doar 18 €.

Ride înapoi spre centrul oraşului Amsterdam şi familiarizarea-te cu acelaşi nume al oraşului, Piaţa Dam, fostul site-ul barajului de la râul Amstel, care a fost construit în 1270. Partea de vest a pătrat are marele 17-lea Palatul Regal (fosta Primărie), şi spaţiul centrului este de multe ori acasa, la artişti de stradă colorate şi artiştilor interpreţi sau executanţi.

Start spre sud în jos Rokin si efectuati un drept pe Singel. Toate-a lungul acestei destul de canal-stradă, veţi găsi celebrul Bloemenmarkt - Piaţa de flori din Amsterdam ocupat, cu un fundal pitoresc de înalt, subţire clădiri, luminoase colorate şi bărci confortabil casa canal.

Face o oprire la unul dintre magazinele de cafea multe în zona înainte de a începe din nou spre nord. Foarte recomandată este de De Dampkring (Handboogstraat 29, off Singel) - facut celebru de George Clooney şi Brad Pitt în oceane 12. Dacă capul spre nord pe Spuistraat, veţi găsi multe exemple de arta inteligent, strada quirky, înainte de a porni la stânga pe Raadhuistraat. Există o mulţime de oportunităţi de fotografie uita de sus la canalele frumoase din Amsterdam atunci când ciclism în aceste părţi.

Petreceţi după-amiază într-una din comorile mişcătoare din Amsterdam, Anne Frank House, situat chiar lângă Westermarkt, pe malul unui canal. Casa în care Anne, familia ei si prietenii ascuns in timpul World War 2, serveşte ca un memorial pentru a atinge povestea ei şi vieţii ei tragice. A petrecut ceva timp aici este o experienta dificila, dar inspiratie.

Capul înapoi spre centrul oraşului pentru seara şi luaţi o gustare. Restaurant Haesje Claes pe Spuistraat, are un interior cald, rustic şi este specializat în bucătăria olandeză. Apoi, petreci restul serii dvs. rătăcire în jurul valorii de Amsterdam, faimosul Red Light District, pete lebede regal plutind pe canale luminate de lumini noaptea neon, sau se pot relaxa într-una dintre cafenele din Amsterdam - Casa Verde de la 191 Oudezijds Voorburgwal este foarte foarte recomandat; este interesant de interior dim aprins, mozaicuri şi marmură abile şi a crea o atmosfera înconjurător şi confortabilă.

Asiguraţi-ti drumul spre supermarket Albert Heijn la 18 Nieuwmarkt în centrul oraşului pentru a apuca o tratează câteva olandez pentru un picnic - stroopwaffles, şi brânză olandeză şi pâine sunt must!

Apoi, să ia o tacticos ciclu de sud-vest, la Museumplein - site-ul de centrul cultural din Amsterdam. Petreceţi dimineaţa şerpuit în jurul valorii de una sau mai multe dintre cele patru muzee de prestigiu în domeniu; Rijksmuseum (dedicate istoriei, arte şi meserii) Muzeul Van Gogh (foarte recomandat), Muzeul Stedelijk (clasic, artă modernă şi contemporană), precum şi Diamond Muzeul.

Doar dincolo de Museumplein este Vondelpark - a găsi un loc liniştit undeva în cele 120 de hectare de spatiu verde liniştit pentru a se odihni picioarele obosiţi şi bucuraţi-vă picnic. Filmmuseum Ţările de Jos este, de asemenea, situat în parc, într-un pavilion impunătoare din secolul 19 şi este în valoare de bine o privire şi dacă se întâmplă să vizitaţi în timpul verii, puteţi prinde un dialog deschis Proiectie de film de aer.

Acum cap de Est, şi la Stadhouderskade 78, veţi găsi Heineken Experience. Celebru olandeză fabrică de bere oferă un tur al procesului de fabricare a berii, afişează interactive si degustare de băuturi. Biletele pot fi achizitionate on-line în prealabil, pentru a evita replici lungi.

După aceasta, s-ar putea dori să luaţi un croazieră după-amiază de-a lungul canalelor din Amsterdam. Amsterdam Canal Cruise companiei este situat vizavi de experienta Heineken, pe Witsenkade Nicolaas. Veţi vedea mai multe cladiri maiestuoase Amsterdam şi bărcile de casă plin de personalitate ca soarele se duce în jos - o modalitate foarte bună de a rămas bun de la oraş şi de a recupera de la toate ca mersul pe bicicleta ...

Finish week-end cu o plimba în jurul valorii de hotspot-uri viaţa de noapte din Amsterdam - Leidseplein sau Rembrandtplein (doar nu stau aşa de târziu pierdeţi avionul / trenul / autobuzul în dimineaţa ...)