British Museum din Londra - istoria si cultura omenirii

British Museum este situat in Londra si este un muzeu al istoriei umane si al culturii. Colectia de la British Museum este de aproximativ 7 milioane de artefacte, care sunt printre cele mai importante si mai ample din lume, sunt de pe fiecare continent, care ilustreaza precum si documentarea in considerare a culturii umane de la inceput pâna la in prezent.

British Museum din Londra a fost infiintat in anul 1753, si este in principal bazat pe colectii uriase de stiinta si medic Sir Hans Sloane. Acest muzeu a fost deschis pentru public in anul 1759, la 15 ianuarie in Montagu Casa, care se afla in Bloomsbury, si cu privire la amplasarea de actuala cladire a Muzeului Britanic. Extinderea muzeului peste 200 ani ulterior a avut ca rezultat in formarea institutiilor de ramura numeroase, si mai devreme fiind British Museum din Londra (pentru Istorie Naturala), care se afla in South Kensington si format in anul 1887. Câteva obiecte din aceasta colectie include remarcabila Marbles Elgin, care sunt aduse aici de la Parthenon, care sunt obiecte de controverse extreme si solicita restituirea catre tarile lor de origine.

Pâna in anul 1997, in timp ce British Library (fostul axat pe sala de lectura Runda), trecut la un nou site-ultramoderne, British Museum a fost doar unul dintre kinds sale in acel site, a adapostit atât o biblioteca nationala si un muzeu national de antichitati in aceeasi structura. Acest muzeu este un non-departamentale si are un organism public, care este sponsorizat de catre Departamentul pentru mass-media, Cultura, Sport si similare, la oricare dintre muzeele nationale, care se afla in Regatul Unit; British Museum din Londra nu are taxe sau de admitere comision. Incepând cu anul 2002, administratorul acestui muzeu este de Neil MacGregor.

British Museum a fost fondat in jurul valorii de acum 250 de ani, ca o enciclopedie de arta si de natura. Aceste zile nu mai gazduieste colectii de istorie naturala, alaturi de carti si manuscrise o singura data a avut loc forma acum parte din Biblioteca de auto-guvernare britanic. British Museum din Londra pe de alta parte, pastreaza universalitatea muzeu in operele sale colectate de artefacte, care reprezinta culturile atât a lumii, moderne si vechi. In plus, colectia originala a muzeului din 1753 sa dezvoltat la mai mult de 13 milioane artefacte de la muzeu, aproape 70 de milioane la Muzeul de Istorie Naturala, precum si 150 milioane lei la British Library.

Sala de lectura renumit Runda a fost proiectat de renumitul arhitect Sydney Smirke, si a fost deschis in anul 1857. Pentru in jurul valorii de 150 ani cercetatorii au ajuns la aceasta sala de lectura pentru consultarea vasta biblioteca Muzeului. Sala de lectura a fost ulterior inchis in anul 1997, in timp ce biblioteca nationala (in general, British Library), a fost mutat intr-o cladire noua ultramoderne, care a fost situat la St Pancras. Aceste zile ea a fost malformate in Walter imens si Leonore Centrului Annenberg si contine Biblioteca Paul Hamlyn de carti in ceea ce priveste colectiile Muzeului, care este pastrat deschis tuturor vizitatorilor sai.