Vizitati Bruges o alternative magnifica pentru Venetia

O vizită în orice oraş olandez, belgian, german sau in perioada de Craciun este un farmec, dar cei care vizitează Bruges capitala flamanda este cea mai incantatoare de toate! Acest oraş a fost în mare măsură necunoscute pentru tînăra generaţie, până când filmul In Bruges a făcut apel pentru iubitorii de arhitectura medievala, precum şi ciudaţi belgian de ciocolata. Bruges este un site-ul Patrimoniului Mondial al UNESCO şi are o atmosferă ca nimeni altul. Înconjurat de case din secolul al saptesprezecelea cărămidă, se poate face o plimbare în oraşul vechi şi conta cat mai multe de zece magazine de ciocolată într-o doar sute de metri.

Pentru oricine care nu sunt familiarizaţi cu fenomenul de Kerstmarkt, este o piaţă înfiinţat înainte de Crăciun, uneori de prelungire până după Anul Nou. Jolly cumpărătorii de Crăciun posibilitatea să încărcaţi până la ornamente de Crăciun, cadouri, artizanatul şi delicioase alimente proba stradă, vin fiert sau blocaje ecologice de castane. Pulovere, pălării, mănuşi şi sunt, de asemenea, în mod corespunzător vândute pentru congelare vreme şi zăpadă. Nu e de mirare, cabine de multe oferă grămezi pe grămezi de bijuterii din China ieftine si jucarii de plastic, care de contrast şi a solului spiritul festiv şi medievale.

În ceea ce priveşte produsele alimentare merge, ciocolata este mai degrabă demn de remarcat, cu ciocolată de pretutindeni şi a servit cu tot. De asemenea, nu se pot vizita Bruges fără să guste lor delicioase cartofi prajiti, midii, si a manca carne de vită cu sos de bere savuros intr-unul din restaurantele quirky belgian, care sunt mobilate în stil bunica. Dupa degustarea produselor alimentare, se confruntă cu frig şi din nou opta pentru o placuta patinaj sesiune pentru o mică taxă, sau vizitaţi Festivalul Sculptura pe gheaţă, care atrage mulţi oameni la Bruges anual.

Cu toate acestea, dacă sunt mai mult de o persoană non-comerciale sau un călător cu buget redus, sant harta dvs. şi să ia pur şi simplu o plimbare în partea de arhitectură a oraşului. Este o experienţă fascinantă în sine şi cu ceaţă atârnând low sunteţi sigur de a pierde notiunea timpului in timp ce admira biserici, parcuri, şi leagăn de bare pentru halbe de bere locale. Noţiuni de bază pierdut în Bruges nu este de temut, daca va place Harry Potter, pentru ca va veti simti cu siguranta ca că sunteţi pe un platou de filmare. Pentru cei care savura astfel de experienţe, Bruges este alternativa, şi unul spectaculos, la Veneţia.

În cele din urmă, nu cumpara unele trufe (sau mai multe), astfel cum se topesc pe cerul gurii şi pentru o clipă transforma gura într-un cer ciocolata si sunt mai gustoase suveniruri pentru a lua acasă (dacă sunteţi aduce nici înapoi).