Vacanta in Protaras Cipru

Protaras este parte din Paralimni, care este un oraş în circulaţie Famagusta districtul de sud-est Cipru. De asemenea, este cunoscut ca "Pamantul morilor de vânt", referindu-se la trecutul oraşului în cazul în care peisajul a fost acoperit cu morile de vânt. Paralimni nu a fost întotdeauna în cazul în care este astazi. Se crede că oraşul a fost mutat de la deal, în secolul 15, pentru a evita expunerea la piraţilor pe mare, acolo unde este acum, în timp ce zona de Protaras este locul unde vechiul oras-stat din Leukolla pe vremuri se afla.

Protaras este un loc mic, plin de farmec. Dacă sunteţi în căutarea pentru un timp de relaxare liniştită sau undeva pentru a ţine familia, atunci aceasta este locaţia pentru tine. Intensificată pentru turisti puteti gasi tot ce ai avea nevoie pentru a face vacanta placuta. În plus faţă de restaurante şi baruri, veţi găsi, de asemenea, o bancă, agenţii de turism, magazine de închiriere, agenţilor imobiliari şi centru de informare turistică.

Dacă te duci cu self-catering veţi găsi o abundenţă de supermarketuri de vânzare cu totul, de la produse proaspete la produse de curăţare şi de suveniruri, dar dacă preferaţi să fi aşteptat pe atunci va fi răsfăţaţi după cum puteţi mânca orice, de la fantastic de mare proaspete-la produsele alimentare indiene, chineze şi a produselor alimentare cipriote desigur. Pentru cei cu o dragoste pentru consolare alimentare britanic, veţi găsi că cele mai multe restaurante răspunde pentru asta, să nu mai vorbim lanţurile recunoscute la nivel mondial de McDonalds si Pizza Hut, care sunt, de asemenea, situate de-a lungul "D" cum Protaras este cunoscut pe plan local.
A trebuie să vizita este Lounge Restaurant Hippocampus. Este şic, cu un simt navigare, evident de la barci atarna pe pereti, ferestre circulare şi motivul Seahorse.Restaurantul oferă nu doar produse alimentare de calitate superioară, dar, de asemenea, serviciul pentru a se potrivi.Gazdele sunt foarte atenţi şi vor face sa te simti ca esti doar vizitatorii au avut toată ziua, atunci când în mod clar locul este plin. Aceasta este ospitalitate cipriote la cele mai bune.
Pentru început perfect pentru o zi, de mic dejun englezesc complet este foarte recomandat, costa doar € 5 şi fierte la perfectiune. Tu nu vor fi dezamăgiţi.
Vizitează Restaurant Lounge Hippocampus în orice moment al zilei pentru a gusta ceva din bucate tradiţionale cipriote, la fructe de mare şi de pizza, care sunt proaspăt preparate de bucătarul restaurantului.