Catedrala din Bourges, Franta

Catedrala Bourges, situat inch Bourges, Franţa, vă cheamă să vizitaţi catedrala cu catedrala principal fiind deschis de la 8:30 la 7:15 PM. Catedrala este liber pentru a vizita, deşi cel mai bun mod este de a vizita cu un tur cu ghid, care costă o sumă foarte mică. Biletele sunt disponibile la turnul de la catedrala SOI, aproape de intrarea principala.

Turnul de nord este deschis de la 9:45 AM la 5:45 PM. Catedrala, unul pentru TIC, pe care aripi potcoave încadra în jurul valorii de un naos central şi cor, este cel mai vizitat cu utilizarea de un ghid audio. Catedrala, dedicată Sf. Ştefan, este prima catedrala construita in stil gotic clădire înaltă, cu Buna ziua! Era în 1195, de către Philippe Berruyer, după planul de proiectare a lui Paul-Louis Boeswillwald. Catedrala, care este sediul arhiepiscopul de Bourges, a devenit un Patrimoniului Mondial UNESCO în 1992.

Vitralii pentru Ferestre

Unul dintre primii vizitatori observa că cele mai multe lucruri, sunt vitraliile care au fost create în secolul al 13-lea. O mare parte din sticla dateaza din acea période, deşi trei ferestre au fost pierdute în secolul XVII Când altar a fost instalat. Aceste ferestre Au fost Mittal, în secolul al nouăsprezecelea. Ferestre, care au fost create în cel puţin trei studiouri diferite, arată diferite scene din Biblie şi au fost donate de către comercianţi a lui Bourges.

Turnurile de nord si sud

Cel mai bun mod de a vedea Turnul de Nord este cu un ghid, Cine va urca cele 395 de trepte cu tine. Turnul, care se deschide la 9:45 AM şi se închide la ora 05:45, a fost reconstruit în 1506. Urcare este intens Care este de interes special pentru fotograf, ca vizitatorii sunt permise pe acoperiş, care are o vedere foarte panoramică a oraşului. Refacerea a turnului a fost finanţat de către permiţând patronii bogaţi să dea bani pentru TIC de construcţie mai degrabă decât să fie de rapide în timpul lent.

Turnul de sud conţine cuptorul clopote. Cea mai mare, care este cunoscut ca William cântăreşte şapte tone. Ceilalţi sunt Henn de la peste 3 tone, doar la Carolina în două tonuri şi o jumătate şi Marie-Thérèse la aproape două tone.